Αρχική Σελίδα

Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιομηχανίας πλαστικών Pangu Changzhou, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που συμμετέχεται κυρίως στην παραγωγή και η επεξεργασία της βαλβίδας PP τοποθετεί τις βαριές τσάντες ταινιών、 FFS και τις τεράστιες τσάντες σε σάκκο, μεταξύ των οποίων οι καυτές τσάντες κατώτατων βαλβίδων PP είναι οι πρώτες στην Κίνα. Ιδρυμένη το Μάιο του 2010, η επιχείρηση έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους και μια ετήσια παραγωγή 60 εκατομμύριο κομματιών. Είναι μια κορυφαία επιχείρηση που συμμετέχεται στην παραγωγή τσεπών βαλβίδων PP νωρίτερα στην Κίνα. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει μια αυτόματη γραμμή παραγωγής τσεπών βαλβίδων, μια 8 μηχανή εκτύπωσης χρώματος, φυσώντας μηχανές ταινιών εξώθησης δύο τρεις-στρωμάτων ομο, μια άκρη αποτύπωσης σε ανάγλυφο που παρεμβάλλει τη μηχανή και ένα FFS σφραγίζοντας πίσω τη μηχανή. Είναι μια από τις λίγες εσωτερικές επιχειρήσεις με τις πλήρεις μονάδες παραγωγής για την τσάντα βαλβίδων PP, και επίσης η μόνη εσωτερική επιχείρηση με τη ικανότητα παραγωγής και για τη συγκολλητική τσάντα βαλβίδων PP και για την καυτή τσάντα κατώτατων βαλβίδων PE.

Η επιχείρηση εμμένει πάντα στην αρχή της επιβίωσης από την ποιότητα και της ανάπτυξης από τη φήμη, και βάζει την ολική υπηρεσία στους πελάτες κατά πρώτο λόγο.

Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα της επιχείρησης όχι μόνο ικανοποιούν τις ανάγκες των εσωτερικών μεγάλων δημόσια επιχειρήσεων, των ξένος-χρηματοδοτημένων επιχειρήσεων και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, αλλά και εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, το Βιετνάμ, την Ινδία, την Τουρκία και άλλες χώρες. Η ποιότητα των προϊόντων εγκωμιάζεται ιδιαίτερα από τους εσωτερικούς και ξένους καταναλωτές.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Pangu

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Πιστοποιήσεις